A Sky, cable and digital tv forum. Digital TV Banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Digital TV Banter forum » Digital TV Newsgroups » uk.tech.digital-tv (Digital TV - General)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

uk.tech.digital-tv (Digital TV - General) (uk.tech.digital-tv) Discussion of all matters technical in origin related to the reception of digital television transmissions, be they via satellite, terrestrial or cable. Advertising is forbidden, with no exceptions.

Pace Twin minor display bug



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 8th 03, 09:02 AM posted to uk.tech.digital-tv
Roger Wilmut
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Pace Twin minor display bug

Can anyone confirm this minor bug?

Start playing a recording. If you change the playback speed, the
indicator will appear in the top right-hand corner. Press stop. Now
press play to resume the recording from where you stopped. If you change
the speed the indicator no longer appears, though all functions operate
correctly. You can get it back by pressing info, and then pressing it
again to remove the info screen: now the speed indicator appears as
normal. This is (for once) repeatable, at any rate on my box. It's
hardly a problem since everything else works correctly.

--

remove the nospam to reply (but you knew that already)
Ads
  #2  
Old July 8th 03, 10:00 AM posted to uk.tech.digital-tv
Rod
external usenet poster
 
Posts: 40
Default Pace Twin minor display bug


"Roger Wilmut" wrote in message
...
Can anyone confirm this minor bug?

Start playing a recording. If you change the playback speed, the
indicator will appear in the top right-hand corner. Press stop. Now
press play to resume the recording from where you stopped. If you change
the speed the indicator no longer appears, though all functions operate
correctly. You can get it back by pressing info, and then pressing it
again to remove the info screen: now the speed indicator appears as
normal. This is (for once) repeatable, at any rate on my box. It's
hardly a problem since everything else works correctly.

--

remove the nospam to reply (but you knew that already)


Yes I have same thing on my Twin. Also once again I failed to record
something last night. I'd not used the Twin for a couple of days yet it
switched on at 10.30 and appeared to be recording Spooks on BBC3. Alas when
I checked it the main tuner was on Ch4 with sound but just the pace logo.
Also I checked tuner B via my VCR and there was no sound or picture. It
appears the box failed to find correctly either CH4 or BBC3 before the
recording kicked in. This morning the Twin was still displaying a recording
and had crashed so I had to disconnect from mains. I have contacted pace
about this as I still believe the reason it misses recordings is due to the
Twin not finding the channel quickly enough and that once the record starts
it stops searching and thus you end up with a blank recording. I have above
%90 reception on most channels. As always Pace said this would be sorted in
the next update. Has anyone else suffered the same circumstance.
Rod


  #3  
Old July 8th 03, 11:49 AM posted to uk.tech.digital-tv
Malcolm (itsonlyme)
external usenet poster
 
Posts: 56
Default Pace Twin minor display bug


On 8-Jul-2003, "Rod" wrote:

"Roger Wilmut" wrote in message
...
Can anyone confirm this minor bug?

Start playing a recording. If you change the playback speed, the
indicator will appear in the top right-hand corner. Press stop. Now
press play to resume the recording from where you stopped. If you
change
the speed the indicator no longer appears, though all functions
operate
correctly. You can get it back by pressing info, and then pressing
it
again to remove the info screen: now the speed indicator appears as
normal. This is (for once) repeatable, at any rate on my box. It's
hardly a problem since everything else works correctly.

--

remove the nospam to reply (but you knew that already)


Yes I have same thing on my Twin. Also once again I failed to record
something last night. I'd not used the Twin for a couple of days yet
it
switched on at 10.30 and appeared to be recording Spooks on BBC3. Alas
when
I checked it the main tuner was on Ch4 with sound but just the pace
logo.
Also I checked tuner B via my VCR and there was no sound or picture.
It
appears the box failed to find correctly either CH4 or BBC3 before the
recording kicked in. This morning the Twin was still displaying a
recording
and had crashed so I had to disconnect from mains. I have contacted
pace
about this as I still believe the reason it misses recordings is due
to the
Twin not finding the channel quickly enough and that once the record
starts
it stops searching and thus you end up with a blank recording. I have
above
%90 reception on most channels. As always Pace said this would be
sorted in
the next update. Has anyone else suffered the same circumstance.
Rod


Yes in reply to both posters

--
Malcolm
- To reply change spam to ham.
  #4  
Old July 8th 03, 05:38 PM posted to uk.tech.digital-tv
Willie
external usenet poster
 
Posts: 13
Default Pace Twin minor display bug

On Tue, 8 Jul 2003 11:00:19 +0100, "Rod"
wrote:


"Roger Wilmut" wrote in message
...
Can anyone confirm this minor bug?

Start playing a recording. If you change the playback speed, the
indicator will appear in the top right-hand corner.

This is the same on mine. Only I think since the upgrade.


Yes I have same thing on my Twin. Also once again I failed to record
something last night. I'd not used the Twin for a couple of days yet it
switched on at 10.30 and appeared to be recording Spooks on BBC3. Alas when
I checked it the main tuner was on Ch4 with sound but just the pace logo.

Exactly the same here, with channel 4 and the Pace logo, AND the thing
crashed while trying to record Hollyoaks, which meant I had to come
out of record by switching off the power.
The crash was my fault, trying to stop the recorder and turn over for
Emmerdale. (We don't half watch some rubbish in our house!!)

I also had first non recording too last night. The Pace did switch on,
as I saw the RF out on the bedside TV, but no signs of it on the Pace.
I did make some alterations to setup yesterday, I'll 'do' a trial
recording, and undo the alterations, then try another.

Also I checked tuner B via my VCR and there was no sound or picture. It
appears the box failed to find correctly either CH4 or BBC3 before the
recording kicked in. This morning the Twin was still displaying a recording
and had crashed so I had to disconnect from mains. I have contacted pace
about this as I still believe the reason it misses recordings is due to the
Twin not finding the channel quickly enough and that once the record starts
it stops searching and thus you end up with a blank recording. I have above
%90 reception on most channels. As always Pace said this would be sorted in
the next update. Has anyone else suffered the same circumstance.

You're not alone!!


Willie
  #5  
Old July 14th 03, 08:39 PM posted to uk.tech.digital-tv
Malcolm (itsonlyme)
external usenet poster
 
Posts: 56
Default Pace Twin minor display bug


On 14-Jul-2003, Andrew Hodgson wrote:

.................................................. ...

Actually I am now sure it is to do with disk fragmentation issues. My
sister last saturday recorded around 6 hours of a show on five - it
was a pop show live, but can't remember the name. Anyway, until she
had deleted it, I couldn't record anything else on the unit, and then
it still wouldn't record until I reinitialised the disk.


I had an 'empty' disk showing only 6 hours and a few minutes free space.
Re-initialising the disk returned it to just over 10 hours. Pace
thought it was a recording not listed in the library for some reason,
but as I told them this was not the case. I had no missing recordings
since the disk last displayed the correct figure and I do not think I
have yet recorded a program around 4 hours in length.

--
Malcolm
- To reply change spam to ham.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.SEO by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2019 Digital TV Banter.
The comments are property of their posters.